Amiczek
Hahaha! Mnie na szczęście moderatorka akceptuje. Za to mam laskę, która napisała, że ma ponad 400 zaproszeń i ma na to wyje**ne. A jedna ma buga i nawet nie wiedziała co to MP 0_o"
Większość ludzi z zaproszeniami ode mnie nigdy w to nie grała... D:
Poza tym zauważyłam, że jeśli od 00:00 do 00:40 dasz 5 wyzwań z zakładem, to o 7:48 znowu masz dostępnych 5 wyzwań z zakładem 0_o"
Czy wam też wysyła zaproszenia do ludzi z piątego odcinka? To smutne D:
Iiii - powinna być opcja zablokowania Mortal Pillow. Skoro ktoś nie chce w to grać i nigdy nie zaakceptuje akceptacja, nawet kiedy ktoś ślicznie poprosi... To bez sensu. Powinno być coś w stylu "nie chcę uczestniczyć w zabawie" i do tych ludzi nie powinno wysyłać się zaproszeń.
Pomijając moją mrzonkę o tym żeby nie wysyłało też do tych, którzy nie weszli do MP od ponad trzech dni. I o naprawieniu tego buga, przez który wysyła do ludzi poniżej siódemki.
ALE WTOPA! Ja każdemu piszę:
Hej! Rzuciłam Ci wyzwanie w Mortal Pillow! Mogłabyś wejść i zaakceptować (lub odrzucić)? Bardzo mi na tym zależy!
Z góry dziękuję, nimikina <3
Nie? To ktoś mi odpisał: "Mogłabym gdybym była kobietą". D:
Amiczek
PRZEPROSIŁAM! I mi zaakceptował, haha. I to był Caleister (czuję się głupio, bo wiem że to facet. No ale ja już trochę automatycznie te zaproszenia, haha).
Iii - mam nadzieję, że z Kisarą wskoczycie wyżej. Nie obrażę się jeśli spotkamy się w top3 a na koniec będziemy zażarcie walczyć o pierwsze miejsce ;)
Amiczek
Ja mam 1655 XD W tej grze nagradza się zaangażowanie, a więc liczbę rzuconych wyzwań. Bo ich więcej ich masz tym więcej zaakceptują, czyli stoczysz więcej walk. A za każdą z nich dają od 5 do 15 (przy wygranej 5:0) punktów.
A Klasyfikacja pokazuje nam 10 najwytrwalszych graczy, jest resetowana co tydzień. A resetowanie oznacza wykasowanie wszystkich wyzwań i walka, punktów. Pierwsza osoba z rankingu dostaje wtedy 350Pa, druga 200PA, a trzecia 100PA. Pozostali z top10 (miejsca 4-10) otrzymują 50PA.
Amiczek
HIPHIPHURRAY po raz pierwszy dostałam odpowiedź od Magdy.
Podzielę się twoimi pomysłami z dewelopperami smile Jednak nie mogę obiecać, że takie modyfikacje pojawią się w grze.
Czyli wszystkie pomysły o Mortal Pillow zostały zgłoszone. Przynajmniej do Administratorki, a co będzie dalej to nie wiem...
Amiczek
...Coś mówiłaś, Driado?
CZYLI ŻE WE FRANCUSKIEJ WERSJI NAŻARŁABYM SIĘ MNIEJ NERWÓW!
To wszystko wina zawziętości polaków! ;O W następnym tygodniu różnica może być jeszcze większa.
I jeszcze - to tylko liczby, nie wiadomo ile wyzwań powysyłali na te 4000 pkt, tam jest więcej graczy. Więcej osób mogących mortalić, które to osoby tego nie robią.
Amiczek
Ugh, ciężko było. A W OSTATNICH CHWILACH myślałam, że przegram.
Naalie - JAK TY CZITUJESZ?! Przyznaj się! Bo ten podskok punktów w ostanich minutach był niesamowity!
23:59
(full: http://img254.imageshack.us/img254/1899/09062359.png)
Różnica między pierwszym, a drugim miejscem wyniosła 47 punktów, a między drugim i trzecim aż 1480 punktów! Średnia wyniosła 2709,3 punkty!
Wystartowałam z miejsca 18, spadłam na 22, wskoczyłam na 9... Osiągnęłam szybko pierwsze i ani razu nie oddałam, mimo że walka jak widać była zacięta. Najpierw zakład z Grey, potem bitwa o topkę z Naalie... Mój żołądek, moje nerwy, moje serce - muszą odpocząć.
00:00
http://img689.imageshack.us/img689/8260/1006f.png
Dla porównania, od Korespondentki Wojennej,
klasyfikacja francuska na 9 minut przed resetem:
(Full: http://img534.imageshack.us/img534/2827 … iu5t6o.png)
Różnica między pierwszym, a drugim miejscem wyniosła 163 punkty, a między drugim i trzecim 534 punkty! Średnia wyniosła 4030,4 punkty!
Co oznacza, że u nas łatwiej dostać się do top10, ale za to o wiele trudniej utrzymać na pierwszym miejscu. No, przynajmniej tym razem tak było.
Gratuluję wszystkim z top10, ze szczególnym uwzględnieniem Naalie i Grey05, bo jakżeby inaczej. Tej drugiej również współczuję, bo przegrała nie ze swojej winy - po prostu z przyczyn losowych pod koniec musiała odpuścić sobie grę.
A poza tym oczywiście Kisarze, naszej trzeciej przedstawicielce wśród Dziesiątki Najlepszych.
A tak poza tym to odkryłam, że ten kto dostaje 350PA nie dostaje codziennej porcji, czyli 10PA. Bo przed resetem miałam 298PA <3
Ja sobie odpuściłam grę, żeby na angielskiej wejść do 10 xD Że też wam się chce *_* I moja droga, co to za godzina 53:59 ?
Dawajmy takie na pamiątkę, razem z zaproszeniem na forum xD
Amiczek
Moja postać zdaje się jest obecnie ubrana w zieloną piżamę, haha. (Ale mam obie).
I to bardzo-bardzo dobry pomysł. Ale jeśli zawsze będzie to ktoś z nas to nieudany XD Chyba, że będziemy dawać też za II i III XD
Amiczek
Nie, nie musisz XD I jestem za tymi trzema pierwszymi miejscami. Ale dopisuj rok XD
I może pierwsze miejsce atak od góry, drugie na wprost, a trzecie od dołu? XD