Kaede napisał:
Foch. Na puna. Ale ja miałam więcej niż 100 postów i byłam tu z pół roku, więc dlaczego mnie też wywaliło? :((
Ja miałam coś ok.300 i też byłam dłużej niż 2 miesiące :/ (albo mi się wydaje)
Amiczek
Kaede napisał:
Foch. Na puna. Ale ja miałam więcej niż 100 postów i byłam tu z pół roku, więc dlaczego mnie też wywaliło? :((
...W takim razie ten mechanizm oszalał bardziej niż myślałam D:
Ale ustawiłam Ci teraz 125 postów i moderatora (Tsue też), bo byłyście w końcu "najbardziej aktywnymi" :)
Serio zdziwiłam się, że nie mogę się zalogować. Potem napisałam do Ami. Niby ok ale przy rejestracji pomyliłam w kodzie rejestracyjnym O z zerem i nie mogłam się zarejestrować. A teraz nadrabiać wszystkie posty... YES, WE CAN DESU!
Uwaga, to może być szpieg!
Sorki, że tak wracam, ale..
Lunai napisał:
Tylko Pendris (przepraszam, jeśli pomyliłam nick) muszę znaleźć na sf i tu przytargać. Ona też bardzo dużo tutaj się udzielała :3
Mam nadzieję, że w niedługim czasie nadrobimy straty C:
Chciałam serdecznie podziękować Lunai :) (poprawiłaś mi chumor)
+ miałam 412 posów to chyba ponad 100 (tak mi się wydaję)
a na forum byłam nie wiem czy nie prawie pół roku... może mniej, ale dwa miesiące?
foch forever
=_=
+ dlaczego moderatorki odzyskały posty?
Jak tu przychodziłam to pewnaosoba powiedziała mi, że tu moderacja i administracja nie robi sobie kółka wzajemnego uwielbienia. Wtedy jej uwierzyłam teraz się przekonałam...
Ostatnio edytowany przez Pendris (2013-01-20 19:22:27)
Lunai napisał:
Pendris napisał:
Chciałam serdecznie podziękować Lunai :) (poprawiłaś mi chumor)
Nie ma za co... tylko proszę, daj mi swoje namiary na sf. Już jakąś Pendris zaprosiłam, ale nie przyjęła :c
Już przyjęła :) (mam nadzieję, że to ty)
Użyszkodnik
Moje biedne pościki [*]
chlipu-chlip ^^
No ale, trzeba być optymistą. Przynajmniej forum się odspamowało xD.
No to witam wszystkich ponownie ;).
Pendris napisał:
Sorki, że tak wracam, ale..
+ dlaczego moderatorki odzyskały posty?
Jak tu przychodziłam to pewnaosoba powiedziała mi, że tu moderacja i administracja nie robi sobie kółka wzajemnego uwielbienia. Wtedy jej uwierzyłam teraz się przekonałam...
Bo strasznie nam trudno w danym momencie przyznac komus x postów, bo nie mamy statystyk przed usnieciem. Moderatorki dostaly +120 postów ze wzgledu na to, zeby nowe osoby, ktore jeszcze nie znaja sytuacji na forum nie wylecialy z tekstami "co za nieogary nas pilnuja". Zreszta licznik postów jest dla satysfakcji i nie ma wplywu na nic. Wiec jest to oszczedzenie pracy administratorom i uniknieciem kolejnych bledow, jakie moglby sie przytrafic przy odzyskiwaniu przez "Wszystkich" postow :>
Nie odzyskałam postów, tylko zostały mi one przyznane na liczniku (miałam coś około 2x więcej). Szczerze mówiąc, nie zależało mi na tym w ogóle, bo moim zdaniem nie liczy się to, ile ma się postów, a co się w nich znajduje. Nie chodzi o cyferki, a o to, że znikło dużo bardzo ciekawych dyskusji, a sama niektóre posty pisałam bardzo długo - tylko to mnie boli.
O liczbie postów wspomniałam tylko w kontekście kryteriów, którymi kierował się system, usuwając użytkowników.
Mi nie zależy na ilości, byle by były widzialne :)
Program usunął osoby które.. miały więcej niż 100 postów i były dłużej niż 2 miesiące.. Przynajmniej takie wysnuwam wnioski z własnych obserwacji. Czyli odwrotność zamierzenia..
Ostatnio edytowany przez Pendris (2013-01-20 16:04:36)