Amiczek
Spoiler:
W związku z nieprzewidzianymi wydarzeniami i usunięciem części informacji, poniżej udostępniam zapis rozmów przeprowadzonych w wątku przed kasacją danych. Za przygotowanie zapisu dziękujemy Pendris.
// Tsue.
Straszne sygnatury
Tutaj możecie się wyżyć za coś w stylu mojej sygnaturki.
Zaznaczam, że ani ja, ani Driada, ani Nana - nie wygadamy się jak się takie tworzy.
Amiczek
Driada napisał:
One WCALE nie są straszne ;<
Jak ja wam wygadałam, to dlaczego mam zwykłym użyszkodnikom nie powiedzieć? *__*
MNIE nie wygadałaś! Poza tym - bo mają czuć się obserwowanymi!
Użyszkodnik
Ja się najbardziej przestraszyłam sygnaturki Nany O.o
Taki chwilowy mingfuck i myślałam, że mi pikawa wystrzeli D:
Hmm.. kiedy był ten pierwszy raz? Ah, już wiem! Zarejestrowałam się na tym forum, weszłam w jakiś temat, czytam komentarze i czytam. Zauważyłam sygnaturkę nimikiny i panika dosłownie! Myślę sobie - "Dlaczego ona ma akurat mój nick w sygnaturze?". Hahaha, aż miałam dreszcze.
Uwaga, to może być szpieg!
W sumie to się nie przestraszyłam, raczej zdziwiłam i zaciekawiłam jak to się robi :) Dość szybko (jeden wieczór) odkryłam zasadę działania. :) Fajny pomysł. :)
+ takie pytanko (bo nie chce was zdradzić) w normalnych postach to działa?
Ostatnio edytowany przez Pendris (2013-01-20 14:42:57)
Ja szczerze mówiąc byłam zaskoczona, nie przestraszona, gdy pierwszy raz to zauważyłam :)
Nie wpadłam na to jak to zrobić ponieważ nie spędzam już tyle czasu wisząc w lapku co jako nastolatka ;) zresztą nie mam na to czasu, dziecko w wieku lat 3 (prawie 4) bywa bardzo absorbujące ;)